Електромобили

Самостоятелно в парка, в музея или може би да направите един шопинг тур. Кой не иска това?

Ако сте мобилен, това е възможно по всяко време. С нашите електромобили можете когато и където поискате да предпpиемете едно приятно пътуване. Един електромобил Ви предлага сигурност по всички пътища, каквито и препятствия да срещнете с електромобила лесно се преодоляват.

Скут Комфорт Ви предлага винаги електромобили, които отговарят на вашите нужди и желания.

Да купим електромобил

Разбира се Вие не купувате всеки ден електромобил. Затова е от изключителна важност да бъдете информирани от нас като едни специалисти в областта на електромобилите.

Вашите предпочитания и изисквания са лични и затова ние подхождаме към всеки наш клиент по този начин – с лично отношение. Дали сте висок, слаб или нисък – Скут Комфорт винаги ще бъде вашият съветник по време на покупката и ще избере най-доброто за Вас.

Да купите електромобил – задайте правилните въпроси

Никой не купува електромобил просто ей така. В крайна сметка има много различни модели в момента на пазара. Ще намерите богат избор и ще трябва да зададете правилните въпроси.

Например: Защо се нуждаете от електомобил? За какво ще го използвам? Желаете ли голям или малък такъв? Големи разстояния ли ще изминавате или ще го ползвате само до близкия супермаркет?

Отговорите на тези и други въпроси ще ви дадат ясната представа относно вашата мотивация за покупката и търсенето на подходящия за Вас електромобил.

Електромобилът – къде и как да го търсим

В крайна сметка важно е най-накрая да се срещнете очи в очи с вашия електромобил. Вашият електромобил Вашият електромобил трябва да ви пасне идеално и да задоволява вашите нужди. Важна роля във вашия избор има разбира се и финансовият аспект на нещата. Как ще финансирате покупката? Какъв е вашия бюджет. Ако имате фиксиран бюджет, то Вие ще знаете в какъв ценови диапазон ще търсите вашия електромобил.

Скут Комфорт Ви насочва винаги към правилния за вас електромобил.

Естествено при вашето търсене Вие никога не сте сами. Скут Комфорт е винаги до вас и със своя натрупан опит в тази област ще помогне в правилния избор.

Оптимален сервиз и поддръжка

Цена, качество, сервиз и гаранция са критериите, на които трябва да се обърне голямо внимание. Скут Комфорт предлага само електромобили, които са тествани и отговарят на най-строгите европейски стандарти и норми за качество. Вие получавате стандартната 24 месечна гаранция за вашия нов електромобил.

Нашият сервизен отдел Ви гарантира професионално отношение в цяла България, дори и на място – във вашия дом. При нас винаги е гарантиран оптималният и качествен сервиз! Винаги когато имате проблем наш служител се отзовава бързо при Вас, за да помогне и отстрани евентуалната повреда.

Тест драйв

Разбира се, не купувате електромобил просто ей така само с гледане. Естествено е да пробвате няколко модела, за да прецените, кой ще ви бъде най-подходящ за Вас. Ние винаги ще ви препоръчаме преди да го закупите, да го изпробвате.

Употребяван електромобил

Търсите електромобил? Когато искате да използвате вашия бюджет оптимално, може би ще решите да закупите един добър електромобил втора ръка. Един такъв модел може да ви доставя радост още дълги години. При нас те са тествани и с гарантирано качество.

Ние даваме гаранция от 6 месеца, като ние сме единствените, които, ако по време на гаранцията вашият модел покаже дефект, в рамките на 48 часа ви доставяме друг, за да се чувствате отново мобилни. Ако не успеем да отстраним повредата на вашия, то вие задържате този, който сме ви предоставили.

Акумулаторни батерии

Без батерии няма и електромобил.